Литвин відхрестився від нової двометрової огорожі біля будівлі парламенту

glavnoe.ua

"Я повинен вам сказати, що після того, якзламали той маленький парканчик, який був біля Верховної Ради і до якого малавідношення Верховна Рада, ми ніяким чином і нічого не робили і не збираємосянадалі робити", - сказав він.

Спікер підкреслив, що є прихильникомможливості доступу виборців до депутатів у будівлі парламенту. Причому Литвинне зміг відповісти на питання, хто встановив огорожу, проте зазначив, щозвернеться з відповідним запитом для з'ясування цього.

У свою чергу голова фракції Партії регіонівОлександр Єфремов повідомив журналістам, що до встановлення паркану біляпарламенту депутати не мають ніякого відношення.

"Якщо керівники правоохоронних органів всилу якихось причин, скажімо, якісь вимоги пропонують, або господарськіструктури ставлять якісь речі, то це вже точно не рішення депутатського корпусу... І, запевняю вас, ми не маємо до цього ніякого відношення", -підкреслив Єфремов.

 Водночасвін підкреслив, що керівництво парламенту буде вивчати це питання і приймевідповідне рішення.

Нагадаємо, що у серпні повідомлялося, що міжМаріїнським парком і площею перед Верховною Радою був встановлений масивнийпаркан висотою близько 2,5 м.

Причому голова Верховної Ради Володимир Литвинтоді також заперечував, що паркан, який з'явився перед будівлею парламенту збоку Маріїнського парку, був встановлений за ініціативою Ради.