Син Януковича обраний членом президії автомобільної федерації

25 грудня в Києві відбулася звітно-виборна конференція Автомобільної федерації України, в ході якої син Віктора Януковича Віктор обраний членом президії організації.
Корреспондент

Конференціяобрала нового президента ФАУ. Більшістю голосів було прийнято рішення пропроцедуру відкритого голосування. Незважаючи на те, що один з кандидатів -Євген Червоненко - залишив конференцію, його кандидатура також була поставлена​​на голосування. Більшістю голосів новим президентом ФАУ був обраний БогданНовицький.

З питання обрання президії ФАУ делегати більшістю голосів ухвалили рішення проте, що до складу президії мають входити сім осіб. Кандидатури п'ятьох з нихбули прийняті за поданням новообраного президента. На останні два місцяделегати висунули вісім претендентів, по кожній кандидатурі було проведеноокреме голосування.

У результаті визначилися ще два кандидати, що набрали таким чином більшістьголосів. Підсумковий склад президії ФАУ виглядає таким чином (в алфавітномупорядку): Олексій Бесєдін, Валерій Горбань, Богдан Новицький, Сергій Осадчий,Олександр Салюк, Руслан Циплаков, Віктор Янукoвич.

Як відомо, Янукович-молодший захоплюєтьсядавно ралі. Зокрема, в травні 2011 року син Президента став бронзовимпризером етапу Чемпіонату України з автоорієнтування на повнопривіднихавтомобілях Azimyt Trophi.

За матеріалами  Ралли в Украине