Американці, котра виставила на аукціон свою невинність, пропонують $ 3,5 млн.

dailymail.co.uk

Як повідомляє британська газета The Daily Mail, Наталі Ділан оголосила торги за право позбавити її невинності у вересні, з тих пір до неї звернулися вже 10 тис. претендентів. Тим не менш, вона продовжує чекати більш вигідних пропозицій.

Зароблені гроші дівчина має намір витратити на здобуття ступеня магістра в університеті. Як зазначає британська газета, старша сестра Наталі, Авійя, теж запрацювала грошей на навчання за допомогою сексу: протягом трьох тижнів вона була повією у борделі, де і зібрала потрібні кошти.

Ділан усвідомлює, що багато осудять її за продаж своєї невинності, але дискомфорту з цього приводу не відчуває. Сестра її повністю підтримує. "Я дійсно нею пишаюсь, - говорить екс-повія Авійя. - І мені не зрозуміло, якщо хтось буде критикувати її за це".

Тим не менш, Наталі визнає, що її турбує перспектива провести ніч з незнайомцем. За власними словами, вона вступає з претендентами в електронне листування, щоб пізнати їх заздалегідь. Серед учасників аукціону трапляються і ті, хто зізнається їй у коханні, і сексуальні збоченці, і просто багаті бізнесмени, розповідає вона. Деякі претенденти розраховують на тривалі відносини, однак дівчина відразу попереджає, що мова може йти лише про одну ніч.

Варто відзначити, що це не перший подібний випадок. Так, 18-річна студентка інституту культури в Омську продала свою невинність за $ 10 тисяч, щоб здійснити свою мрію - переїхати до Москви і вступити там у театральний вуз. На сайті знайомств, де вона помістила відповідне оголошення, відгукнулися понад 300 чоловіків. Заповзятлива дівчина вибрала 38-річного бізнесмена з Москви, який сам прилетів в Омськ.

Куди дорожче свою невинність оцінила 20-річна італійська модель Рафаелла Фіко - у мільйон євро, необхідний їй для покупки будинку в Римі та оплати курсів акторської майстерності. Зірка оголених фотосесій чоловічих журналів заявила, що до сих пір не знає, як це - займатися сексом, і не боїться, якщо її клієнт виявиться некрасивим - у такому випадку її виручить келих вина.