ПНР: Син Каддафі з прибічниками переховується у лікарні Сірта

АР

Ахмед Бані,представник збройних сил ПНР, сказав про це в інтерв’ю лівійському телеканалу,який базується у Катарі.

"Нашіреволюційні сили у Сірті б’ються з прибічниками тирана, які разом з ним коїлизлочини проти лівійського народу", - заявив Бані.

"Йдеться прогрупу вбивць і найманців на чолі з Мутассімом Каддафі, який засів зараз улікарні імені Авіценни у місті Сірт і, за останньою інформацією, намагаєтьсятаким чином сховатися від ударів наших підрозділів", - додав представникНПР.

Нагадаємо, 22 вересняавіація НАТО завдала ударів по госпіталю, розташованому у Сірті, внаслідок чогосерйозні поранення отримав, зокрема, лікар з України.

Тим часом,сьогодні співробітник польового госпіталю під Сіртом повідомив, що сили ПНР взялипід контроль Каср Абу Хаді - рідне селище Каддафі, розташоване в околицях Сірта.

Міста Сірт іБені-Валід є останніми великими бастіонами сил Каддафі. У них сконцентруваласявелика частина його військ. Західні ЗМІ неодноразово повідомляли непідтвердженідані про те, що Каддафі може переховуватися у Сірті або у Бені-Валіде. 28вересня, представник військового командування ПНР заявив, що Каддафі ймовірноховається під захистом племені туарегів біля кордону з Алжиром.

Наступ сил ПНР наоплот військ колишнього лівійського лідера підтримується повітряними ударамиНАТО.