У Київській області затримано голову і бухгалтера селищної ради за отримання хабара у 400 тис. грн

У Київській області затримано голову і бухгалтера селищної ради за отримання хабара у 400 тис. грн
СБУ

"Працівники Управління Державної службиборотьби з економічною злочинністю у Київській області затримали голову ібухгалтера однієї з селищних рад столичного регіону, які вимагали та отрималивід місцевого жителя хабар у сумі 400 тисяч гривень за отримання рішення провиділення у приватну власність земельної ділянки для ведення особистого господарстваплощею майже гектар", - сказано в повідомленні відомства.

Під час огляду приміщення селищної радипрацівники міліції виявили та вилучили 25 тисяч доларів США та квитанцію проперерахування грошей на суму 200 тисяч гривень на розрахунковий рахунок одного ізТОВ, отриманих затриманими в якості хабара.

За даним фактом прокуратурою Київської областіпорушено кримінальну справу за статтею отримання хабара в особливо великомурозмірі службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище. Статтяпередбачає позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років ізпозбавленням права обіймати певні посади строком до трьох років та зконфіскацією майна.

Нагадаємо, що у серпні співробітники СБУзатримали чиновника столичної Головної державної автотранспортної інспекції,який організував схему вимагання та отримання коштів від представниківкомерційних автотранспортних підприємств столиці.

Корреспондент.net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK