Буш зізнався, що втратив через кризу частину особистих коштів

Буш зізнався, що втратив через кризу частину особистих коштів
АР

За словами Буша, він "не має уявлення", які його втрати, але те, що частина особистих коштів втрачена, сумнівів у нього не викликає.

Буш розповів, що кошти, які належать його родині, були вкладені у "сліпий трастовий фонд". Такий фонд не дає вкладникам права доступу до інформації про свої активи, а вони, у свою чергу, не можуть впливати на інвестиційну політику його піклувальників.

За словами Буша, розміри збитків на особистих фінансових рахунках з'ясуються тільки після відходу з поста президента, після 20 січня, коли у Вашингтоні відбудеться церемонія інавгурації нового президента США Барака Обами.

Буш ухилився від прямої відповіді на запитання Ларрі Кінга про те, яка частина відповідальності за фінансову кризу лежить особисто на ньому і на членах його адміністрації. При цьому він висловив думку, що його дії і звернення у Конгресі ухвалити 700-мільярдний план Полсона з порятунку американської економіки пом'якшили наслідки кризи.

В оприлюдненій у квітні минулого року податкової декларації Джорджа і Лори Бушів говорилося, що за 2007 рік вони заробили 924 тисячі доларів.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK