Віталій Кличко: Криза позначилася на нашій промоутерській компанії

Віталій Кличко: Криза позначилася на нашій промоутерській компанії
uaSport.net

Віталій розповів про своїх майбутніх суперників: "Тривають переговори і з Валуєвим, і з Льюїсом, і з Чагаєвим. Але, як відомо, керівництво WBC не дозволило мені провести вільний захист чемпіонського титулу і самому обрати суперника, якого я хочу. Доведеться зустрітися з офіційним претендентом на титул - кубинцем Гомесом. Потім - подивимося".  

Кличко-старший заявив, що Валуєв залишатиметься цікавим тільки в тому випадку, якщо збереже пояс WBА: "Якщо не Валуєв, то Чагаєв: братам Кличкам потрібен останній пояс Чемпіона світу, щоб стати кавалерами всіх чемпіонських поясів.  

Український боксер заявив, що тримав кулаки, щоб Валуєв не програв Холіфілду: "Холіфілд завжди був моїм кумиром, а проти кумира я боксувати не буду. Бій Валуєва з Холіфілдом викликав суперечливі оцінки. Судді побачили, що росіянин був кращий, хоча думки із цього приводу розходяться. Я тільки переймаюся, що Валуєв може не дожити до бою з Кличком у статусі чемпіона, якщо і надалі в такій формі проводитиме двобої. Це неправильно, коли публіка улюлюканням проводжає з рингу Чемпіона світу". 

Віталій Кличко розповів також про торги з Льюїсом: "Уже добре, що Леннокс почав торгуватися і розглядає можливість повернення в ринг. Що стосується бюджету можливого матчу-реваншу, то його повинні визначити переговори з телекомпаніями, які потенційно виступають як головні джерела фінансування цього заходу".  

Кличко-старший сказав, що ледь не посварився із братом через те, хто ж з'ясовуватиме з Хеєм стосунки в рингу: "Ще до бою Володимира з Рахманом мені розповіли про той колаж, на якому Хей тримає відірвану голову Володі. Я попросив привезти мені журнал. Розкрив і перша моя реакція: от негідник, із задоволенням провчу його в рингу!.. Брат побачив публікацію тільки після бою. І сказав, що сам розбереться з британцем у рингу. Довелося йому поступитися".  

Кличко вважає, що Хей не просто якийсь там боксер: "Він був абсолютним чемпіоном світу у важкій категорії, його ім'я у світі боксу має вагу. Він - серйозний супротивник. Так, Володимиру цікавий, перш за все, об'єднувальний бій з іншим чемпіоном, але такий залишається лише один".  

Віталій Кличко заявив, що поєдинок Володимира Кличка з Девідом Хеєм може відбутися влітку в Лондоні.  

Український боксер також розповів, що фінансова криза позначилася і на промоутерській компанії братів Кличків К2 Promotions: "Неможливо захиститися від подій і процесів, що відбуваються в усьому світі. Те, що танцює курс гривні, погано не тільки для української економіки, але і для нашої компанії. Спостерігається коливання цін на рекламному ринку, це позначається на наших телепартнерах, трансляціях. Але ми не скаржимося, а продовжуємо працювати".

"У нас є добрий запас міцності. Робимо все, щоб боксери К2 не відчули кризу на собі. Наразі їх контракти ми не переглядали. І, впевнений, до цього не дійде", - заявив Віталій Кличко.  

Раніше менеджер Чемпіона WBC у надважкій вазі Віталія Кличко Берндт Бенте розповів про хід переговорів братів з майбутніми суперниками.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK