Річні проїзні на столичний транспорт зникнуть з продажу

Річні проїзні на столичний транспорт зникнуть з продажу

"Зникнуть із продажу тільки річні проїзні. Так як вони дійсні з січня, ніхто не захоче їх купувати в лютому, - заявив Сергій Литвинов, заступник директора Київпастрансу. - Тому такі картки будуть продаватися до кінця січня. Всі інші проїзні залишаться за колишніми цінами. Що ж стосується відшкодувань тим, хто купив проїзні, то їх не буде ".

У прес-службі Київського метрополітену робити прогнози не беруться. Кажуть, що ці рішення будуть прийматися тільки після сесії депутатів міськради.

Нагадаємо, що 12 січня на засіданні Антимонопольного комітету, на якому був присутній мер Києва Леонід Черновецький, була досягнута домовленість про зниження вартості проїзду. Мер Києва заявив, що тарифи на проїзд у громадському транспорті будуть знижені з 23 січня, а напередодні, 22 січня, відповідне рішення має ухвалити Київрада.

З 4 листопада 2008 року в Києві згідно з розпорядженням КМДА поїздка в метро коштує 2 грн., проїзд в наземному транспорті коштує 1,5 грн.

Після підвищення КМДА цін на проїзд пізніше в листопаді за дорученням першого віце-прем'єра Олександра Турчинова в листопаді була створена робоча група для перевірки обгрунтованості підвищення тарифів на послуги міського пасажирського транспорту в Києві. За підсумками проведеної роботи столичної влади було рекомендовано знизити в два рази тарифи на проїзд у громадському транспорті. Однак ціни залишилися незмінними.

У свою чергу, Антимонопольний комітет України 11 грудня порушив справу проти КМДА, Київського метрополітену і Київпастрансу про незаконність підвищення тарифів на проїзд у столичному електротранспорті.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK