Мюррей: Я не боюся Федерера

Мюррей: Я не боюся Федерера
АР

"Для мене немає ніякої різниці - чекають від мене перемоги чи - ні! Мене це не змінить. Коли ти стаєш старшим, проводиш багато ігор, то починаєш розуміти: все, що говорять букмекери, не має ніякого значення. Коли виходиш на корт, залишаються тільки ти і твоя робота", - сказав Мюррей. 

Британський тенісист також розповів і про поєдинки з другою ракеткою світу Роджером Федерером: "Чим більше ти граєш проти Федерера, тим менше ти його боїшся, тобі вже не страшно програвати матч".  

"Коли ти молодий тенісист-початківець і в тебе з'являється шанс перемогти когось із ТОП-тенісистів, то починаєш нервуватися. Зараз, коли я виходжу на корт проти Федерера, я не боюся його і не нервуюся, тому що я знаю - якщо зіграю у свою силу, то здолаю його", - заявив Маррей після тренування на кортах Мельбурну. 

На Australian Open Енді Мюррей ніколи не досягав значних результатів. У свій перший приїзд на АТ у 2006 році він вибув уже в першому колі, поступившись аргентинцеві Хуану-Ігнасио Чолі. Турнір 2007 року склався для Маррея вдаліше - він дійшов до чвертьфіналу, де в наполегливому п'ятисетовому поєдинку поступився тоді ще другій ракетці світу іспанцю Рафаелю Надалю.  

Минулий Australian Open завершився для Мюррея повним фіаско - вже у стартовому раунді він зазнав поразки від француза Жо-Вілфріда Цонга. 

Роджер Федерер програв Мюррею в чотирьох поєдинках поспіль (один із них показовий) і тепер поступається в очному протистоянні з рахунком 2-5.

За матеріалами Gotennis.ru


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK