Ігор Суркіс розповів про трансфери Динамо

Ігор Суркіс розповів про трансфери Динамо
ФК Динамо

"У четвер я провів переговори з його агентом Джузеппе Діогарді. Сам Клебер, як я розумію, не проти до нас повернутися, проте його агент наполягає на зворотному. Більше того, запевняє, що запитана нами  сума за гравця буде до копійки перерахована не пізніше за понеділок", - розповідає Суркіс в інтерв'ю Спорт-Експрес Україна. 

"З одного боку, у мене немає підстав йому не довіряти, але з іншого, якщо у зазначені терміни розрахунок не відбудеться, згідно з домовленістю з Клебером, у вівторок він вилітає до Іспанії, де приєднається до Динамо", - заявив президент Динамо. 

"Існує два варіанти: бразильський клуб або викупить його трансфер повністю, або продовжить оренду як мінімум на півроку. У будь-якому випадку, до літа його в Києві не буде", - зазначив Суркіс-молодший.

Відносно Рінкона Ігор Суркіс говорив більш визначено: "Він залишиться в Конча-Заспі. Скажу вам більше: якщо в найближчі два тижні Діого не приведе себе у форму, то, мабуть, і зовсім покінчить з футболом. Ніхто не сумнівається в його здібностях, але і півроку без ігрової практики дарма не проходять".  

"Врешті-решт, ми не пансіонат для хворих гравців, а серйозний клуб, що ставить перед собою завдання не тільки на внутрішній арені. Якщо за два тижні кондиції Рінкона не відповідатимуть нашим вимогам, ми відмовимося від його послуг, виставимо на трансфер і відправимо до Бразилії - зганяти зайву вагу", - додав він. 

Щодо сербського захисника Томислава Пайовича Суркіс сказав: "Строго кажучи, враження він повинен справляти не на президента, а на головного тренера. Наші селекціонери давно стежили за цим виконавцем, але чи відповідає він моделі гри Динамо - покаже час. Можу лише сказати, що у п'ятницю він разом із командою летить до Марбельї на перший збір".

З Верховцовим ситуація інша: "Упродовж доби нам вдалося, що було вельми непросто, оформити візу і підписати всі необхідні папери, що дозволяють Верховцову в п'ятницю відправитися з командою на перший збір. Динамо має першочергове право викупити його трансфер, умови особистої угоди з гравцем узгоджені, і тепер все залежить від рішення Юрія Сьоміна". 

Віталій Мандзюк і Володимир Лисенко залишаються в Арсеналі: "Орендна угода цих футболістів була спочатку розрахована на весь сезон".

Що стосується воротарів команди, тут Ігор Суркіс усе чітко пояснив: "Контракт Луценка завершиться в червні, всі зобов'язання перед гравцем ми виконаємо неухильно. А потім Тарас, якого ми знаємо як професійного і дуже порядного хлопця, швидше за все, перейде на тренерську роботу. Вирішувати йому, але ми запропонували Луценку залишитися в клубі у ролі помічника тренера воротарів Сергія Краковського".  

"Якщо надійде пропозиція, не замислюючись віддамо його в оренду. Воротар не повинен залишатися без ігрової практики", - сказав Суркіс про Олександра Рибку.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK