У Динамо почався іспанський збір

У Динамо почався іспанський збір
Олександр Пінчук, uaSport.net

Місцем дислокації обрано добре знайомий з минулих років готель Westin La Quinta, поряд із яким розташований тренувальний комплекс, де динамівці готуватимуться до матчів з Валенсією. 

У складі делегації Динамо до Іспанії відправилися 28 футболістів:

Воротарі: Богуш, Шовковський, Рибка

Захисники: Бетао, Діакате, Саблич, Ель Каддурі, Несмачний, Допілка, Михалик

Півзахисники: Гіоане, Юссуф, Вукоєвич, Нінкович, Корреа, Чернат, Алієв, Гусєв, Єременко, Морозюк, Кравченко, Діого Рінкон

Нападаючі: Бангура, Гільєрме, Мілевський, Ярмоленко, Зозуля, Кравець.

Серед футболістів, що відправилися на збір, зазначаються Діого Рінкон, а також новачок - бразильський нападаючий Гільєрме. З тих футболістів, які перебували на першому зборі, в списку відсутні воротар Загладько, захисники Хачеріді й Сахневич. 

Також не працюватиме з командою Максим Шацьких. Форвард викликаний до стану збірної Узбекистану, що зіграє у кваліфікації ЧС-2010. 

У рамках другого збору Динамо проведе ряд контрольних матчів. Першим суперником команди Юрія Сьоміна 6-го лютого стане чемпіон Росії - казанський Рубін. 

На цю дату підшукують ще одного суперника. Можливий контрольний матч 10-го лютого. А за день до повернення до Києва, 14-го лютого, динамівці поміряються силами з московським Динамо.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK