Платіні хоче змінити трансферні правила

Платіні хоче змінити трансферні правила
АР

Невдоволеність французького футбольного чиновника викликала намір англійського клубу Манчестер Сіті купити бразильського півзахисника Кака за 150 мільйонів євро. 

"Це смішно - купувати гравця за таку величезну суму. Можна купити літак або яхту за 150 мільйонів, але футболіста. Явно цей і подібні трансфери не відповідають бюджетам клубів. На найближчому засіданні ФІФА я хочу підняти питання про майбутні трансферні правила, які повинні діяти в усьому світі. Клуби повинні витрачати на нових гравців тільки ті гроші, які самі заробляють. Інакше команда просто буде знижена в класі", - зазначив Платіні. 

Крім того, президент УЄФА розкритикував існуючу практику, коли футбольні клуби беруть гравців в оренду на відносно недовгий термін.

"Ось Мілан узяв в оренду Девіда Бекхема на три місяці. Незабаром ми прийдемо до того, що клуби братимуть гравців на пару днів. Наприклад, МЮ або Челсі вийдуть до фіналу Ліги Чемпіонів, візьмуть ряд футболістів в оренду на один-єдиний матч. З цим теж потрібно якось боротися. Поки ідей у мене немає, проте це питання у будь-якому випадку потрібно обговорювати", - сказав президент УЄФА. 

Раніше повідомлялося, що президент УЄФА Мішель Платіні хоче обмежити вибір місць проведення ЧС-2018 тільки європейськими країнами.

За матеріалами Goal.com


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK