Gorenje потребує держдопомоги

Gorenje потребує держдопомоги
gorenje.me

Це необхідна міра, оскільки споживчий попит у Східній Європі послабшав на тлі економічного спаду, у деяких країнах падіння попиту на продукцію Gorenje склало 90%.

"Gorenje щомісяця відраховує у державну скарбницю податки на суму понад 50 млн євро, і ми будемо раді будь-якому кроці, який скоротить це тягар, - сказав гендиректор компанії фран Бобінац. - Витрати на робочу силу також досить великі, тому податок на фонд заробітної плати повинен бути зменшений якомога швидше. Ці заходи слід реалізувати у найкоротші терміни".

Експорт становить дві третини ВВП Словенії. Уряд країни має намір вжити заходів по захисту словенських компаній-експортерів, аналогічні тим, про які оголосила влада Франції, виділившись 6 млрд євро на підтримку автопрому, пообіцяв на минулому тижні міністр фінансів Словенії Франце Кріжаніч.

Загальна кількість замовлень на продукцію Gorenje знизилася у січні-лютому на 25%.

"Найбільше скорочення відзначено в Україні, де кількість нових замовлень впала на 90%, а продажі знизилися на 80%, в основному через знецінення гривні, - заявив Бобінац. - Аналогічне зниження зафіксоване і в Росії".


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK