ФДМУ: Укртелеком мають намір купити вже 10 компаній

ФДМУ: Укртелеком мають намір купити вже 10 компаній
liga.net

Також він уточнив, що, зокрема, брати участь у приватизації висловили бажання компанії Японії, Росії, Німеччини та інших країн. Парфененко зазначив, що на сьогоднішній день ще не визначено оціночну вартість підприємства, а також терміни приватизації.

"Поки що риску в цьому питанні не підведено, оскільки немає політичної волі", - сказав Парфененко.

Як повідомлялося, в офіційному виданні ФДМУ Відомості приватизації (від 11 лютого ц.р.) опубліковано наказ (№ 135 від 2 лютого ц.р.) за підписом в. о. голови ФДМУ Парфененка Про внесення змін та доповнень до наказу Фонду від 26.01.09 № 101.

Так, наказом від 2 лютого внесено зміни до пооб'єктного плану-графіку приватизації госптовариств, згідно з яким Фонд держмайна України планує в березні цього року виставити на приватизаційний конкурс з елементами аукціону 67,79% акцій ВАТ Укртелеком.

Нагадаємо також, що 4 лютого міністр транспорту та зв'язку України Йосип Вінський заявив, що уряд планує провести приватизацію Укртелекому в березні. Він зазначив, що продаж цього об'єкта сьогодні реальний і можливий, і стартова ціна підприємства може скласти 25 млрд грн.

Водночас, 9 лютого Парфененко повідомив, що, за попередньою оцінкою Фонду держмайна, вартість запланованого до продажу 67,79% пакету акцій ВАТ Укртелеком становить 7,5 млрд грн.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK