Ханти-Мансійск-2009: Свендсен переміг у гонці переслідування

Ханти-Мансійск-2009: Свендсен переміг у гонці переслідування
Reuters
Чоловіча гонка в Ханти-Мансійську почалася з неприємногоінциденту. Судді неправильно випустили на дистанцію спортсменів, що стартуютьпершими і 6-м із них довелося вертатися на старт, що б почати гонку ще раз.

Це, можливо, трохи вплинуло на психологічний стан лідерів,тому і Пайфер, і Бьорндален допустили промахи на першій стрільбі.

Однак надалі найтитулованіший норвезький біатлоніст зумівліквідувати відставання й навіть вийти вперед перед останнім вогневим рубежем,куди він приїхав разом зі своїм молодим партнером по команді Емілем Свендсеном.

Допустивши по одному промаху норвежці розіграли медалі нафінішній прямій, де переміг Свендсен. Все таки він пропустив кілька етапів ізберіг більше сил. Третім фінішував Крістоф Зуманн.

Наші хлопці вийшли на старт із бажанням добре виступити, цебуло видно по першим двох колах, де на трьох було допущено всього 2 промахи йбув показаний непоганий хід на лижні.

Однак стрільба стоячи підвела всіх, і особливо прикро за СлавуДеркача, що при точній стрільбі міг претендувати на влучення в десяткунайсильніших. У результаті, тільки Сергій Седнєв зміг незначно поліпшити своюпозицію. Незважаючи на це, всі наші спортсмени фінішували в очковій зоні йнабрали очки в рейтинг Кубка світу.

 

1.  Еміль Свендсен(0+0+1+1) 33:03.3

2.Уле-Айнар Бьорндален (1+0+0+1) +0.1

3. Крістоф Зуманн (0+0+2+0) +23.8

...

21. В'ячеслав Деркач (0+0+2+1) +2:24.2

32. Олександр Беланенко (1+0+1+1) +2:57.2

33. Сергій Седнєв (1+0+0+1) +3:01.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK