Леонід Черновецький: Я одягаюся скромно, але зі смаком

Леонід Черновецький: Я одягаюся скромно, але зі смаком
Reuters

"Я ніколи не приховував того, що маю непоганий прибуток. Я не бідна людина, але благородна. Я багато грошей витрачаю на благодійність. Я допомагаю тим, хто потребує моєї допомоги", - стверджує київський міський голова.

Він наголосив, що як публічна людина він "просто зобов'язаний добре виглядати".

"Тому я одягаюся скромно, але зі смаком, - пояснює Черновецький. – Так, я ношу дорогі бренди, але це лише дорога оболонка, у душі я такий самий, як і ви, проста людина, у якого є добра душа і велике серце".

На публіці політик з'являється переважно у ділових костюмах чорного, сірого, темно-синього та коричневого кольорів. При цьому Черновецький зізнався, що "хустинки у лівій нагрудній кишені піджака я підбирав завжди у тон до краваток".

"Нічого химерного і викличного! Такий одяг є універсальним для всіх заходів", - ділиться київський мер.

Однак зараз, за словами Черновецького, він вирішив відійти від стандартів ділових костюмів, "і бути ближче до вас".

"Зараз я віддаю перевагу більш простому одягу, більш стриманому. Мені більше до вподоби зараз, не костюми, а прості реглани, светри. Іноді можу надягти джинси", - пише у статті градоначальник.

При цьому він підкреслює, що "у куртці найдорожчої марки чоловічого одягу, я можу їздити у метро, і навіть саджати дерева".

"Іноді я можу з'явитися на публіці у спортивному стилі. Я з радістю ходив би так повсякчас проте, на жаль, не можу, самі розумієте, я мер найпрекраснішого міста у світі, я його обличчя. Тому статус і вигляд у мене повинен бути відповідний", - виправдовується Черновецький.

У кінці статті мер звернувся до киян із проханням не судити його строго:

"Не дивіться, який я зовні, а спробуйте зазирнути глибше. Ви побачите, що я проста людина, я скромний і добрий. Я люблю скрізь і у всьому порядок. І грошам я знаю ціну, тому я ніколи не відмовляю нужденним. Я готовий віддати останнє, аби допомогти тим, кому потрібна моя допомога".

Поки Леонід Черновецький розповідає про свій одяг, його заступник Ірена Кільчицька була визнана однією із найбільш стильних персон України. Відомо, що Кільчицька займається не лише політикою, але й активно бере участь у модних подіях країни. У березні цього року вона вийшла на подіум Українського тижня моди у туфлях-пістолетах - точно у таких самих восени минулого року ходила всесвітньо відома поп-зірка Мадонна.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK