Суркіс: Поєдинок вийшов нервовим і напруженим

Суркіс: Поєдинок вийшов нервовим і напруженим
ФК Динамо
Про матч: "Поєдинок вийшов нервовимі напруженим. Футболісти більше думали про результат, ніж про красиву грі.Упевнений, у матч-відповіді буде точно таким же. Поки рано розчаровуватися,можна виграти 2:0 або 3:0 і не пройти далі. Тому потрібно бути сконцентруватисяі проаналізувати допущені помилки, які були зроблені як однією стороною, так ііншою. Будемо боротися.

Тільки треба з'ясувати ситуацію з Мілевським, а то у нас і так достатньотравмованих. Запевняю вас, на цьому крапка не поставлена. Розгрому ніхто нечекав, оскільки грали дві рівні команди.
До перерви ми грали краще, але не реалізували створені моменти.

Потім вжеШахтар нас перевершував. Футболісти, які виходять на заміну, повинні посилюватигру. У Шахтаря вони це зробили, у нас - ні. Вони часом ображаються, що їх не ставлятьв склад, а гру не посилюють ".

Про розчарування результатом:"Так, оскільки вдома потрібно було робити якусь зачіпку. Але так як ми їїне зробили, значить, будемо краще грати в Донецьку".

Про нереалізіровані моменти:"Так, міг забити Алієв, в штангу м'яч потрапив у другому таймі. Але цефутбол. Сьогодні зафіксовано рахунок 1:1, тому все попереду. Усе будевирішуватися в Донецьку, це було зрозуміло з самого початку".

Про помилки: "Ми забили м'ячпісля помилки Чигринського, Шахтар - після помилки наших центральнихзахисників. У тому моменті потрібно було перекривати передачу, а так як цьогоне зробили, хтось із футболістів повинен був стояти біля Фернандіньо і не датийому пробити" .

Про підготовку до наступного матчу:"Потрібно добре підготуватися до матчу-відповіді, грати і боротися. Унайближчому двобої з Зорею, напевно, хтось відпочине. Шахтареві також належитьнелегка гра в Кривому Розі, тому хто буде кращий готовий фізично і у кого будекраще бойовий настрій, той і пройде далі. Звичайно, у Донецьку буде складніше,ніж у Києві, але Шахтар показав, що йому можна забивати. Ми постараємося цезробити в Донецьку ".

Про гру: "Було досить багатостиків. Мілевський, наприклад, отримав пошкодження. Хоча, згоден, як дляпівфіналу Кубка УЄФА гра вийшла досить коректною. Правильно вчора напрес-конференції сказав Мірча Луческу, що хто б не виграв, потрібно потиснутиодин одному руки і побажати команді, яка перепеможе успіху у фіналі ".

Про гру-відповідь: "В іграх з такими командами забивати потрібно буде вбудь-якому випадку. Неможливо 90 хвилин оборонятися. Необхідно грати у футбол іпостаратися забезпечити результат".

Про можливу поразку Динамо: "Мимогли поступитися й Валенсії, і Парі Сен-Жермен. Це футбол. Шахтар точно таксамо хоче потрапити у фінал, як і ми. У цій ситуації треба відкинути амбіції таемоції".

У четвер, 30 квітня, в Києві відбувся перший півфінальний поєдинок Кубка УЄФАміж Динамо та донецьким Шахтарем. В цілому, рівна гра вилилася в рівний рахунокна табло - 1:1.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK