Представник стадіону Динамо: Перед іграми з Шахтарем відбуваються природні катаклізми

Представник стадіону Динамо: Перед іграми з Шахтарем відбуваються природні катаклізми
Прес-служба ФК Динамо (Київ) / fcdynamo.kiev.ua

Анатолій Колоша очікує від приїзду Гірників сюрпризу:"Останнім часом, коли у нас грав Шахтар, завжди були природні катаклізми.Це або завірюха, або дощ ливкілька днів", - зазначив він.

"Я ще не цікавився прогнозом погоди на найближчі дні.Будемо сподіватися, що цього разу все обійдеться. Хоча ми не боїмосядощу", - запевнив працівник стадіону.

За його словами, футбольна споруда повністюготова прийняти лідерівнаціональної першості: "Поле зараз перебуває у нормальному стані, хоча на ньому мипроводили матчі 11, 12, 15 і 18 вересня. Незважаючи на це, газон тримається -підкреслив фахівець.

Відзначимо, що наставник Шахтаря Мірча Луческу вже побажав,щоб гра проти Динамо не починалася з пенальті у ворота його підопічних.

Також думками про майбутнє протистояння з київським Динамоподілилися капітан Гірників Даріо Срна і воротар Олександр Рибка.

Додамо, що футбольний експерт Вадим Євтушенко запевнив, що на даний момент не бачить ніякої переваги Шахтаря над Динамо.

Нагадаємо, матч українських грандів відбудеться у Києві в суботу, 24 вересня. Йогопочаток - о 20:00. На матчі, як очікується, буде аншлаг - всі квитки, що надійшли у продаж, вже викуплені.

Раніше Прем'єр-ліга визначила бригаду арбітрів, якаобслуговуватиме центральний матч першого кола чемпіонату України між Динамо тадонецьким Шахтарем.

За матеріалами:УКРІНФОРМ


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK