Маркевич: Дніпро не давав нам грати

Маркевич: Дніпро не давав нам грати
http://metalist.ua/

–Гра дуже бойова. Дніпро не хотів поступатися. Вони вибрали оборонну тактику імісцями грали дуже жорстко. У першому таймі могло все закінчитися, у нас булобагато моментів, але ми не забили. Пізніше, в кінці, ми реалізували свою перевагу,чисельну більшість. Дніпро робив ставку на нічийний результат, і вони йогомайже домоглися. Усе вирішив цей гол в кінці.

–Рамос сказав, що з таким арбітражем в Європі робити нічого, і що це ганьба.Ваша оцінка сьогоднішнього суддівства?

–Там треба було раніше повиганяти півкоманди. Вони не думали, як грати в футбол,вони нам не давали грати. Видалення стовідсоткове. Я не розумію, про що взагаліможе йтися. Сьогодні грали дві різні команди. Вибачте за таку самовпевненість,але сьогодні грав Металліст, а Дніпро нам не давав грати.

ВІДЕО: У гонитві за лідерами. Металіст мінімально перемагає Дніпро

–Девіча планували випустити на заміну чи по ходу гри вирішили?

–Я вчора побачив його на тренуванні і зрозумів, що двадцять хвилин він зможезіграти. Ну і сама гра підказала мені цю заміну.

–Через те, що ми більше не будемо переходити на зимовий час, Металістудоведеться зіграти з Мальме о 23:05. Яка позиція клубу з цього питання?

–Напевно, ми будемо просити перенести гру. Я нічого страшного не бачу в цьому.Єдине – дискомфорт для вболівальників. Але краще грати о 10 вечора, ніж грати о13.30 з Маріуполем. Якраз після Алкмаара ... Команда, яка представляє Україну вЛізі Європи ... Ось це – нонсенс. Ми просили хоча б о 16.00, але, слава Богу,що хоч не о 7 ранку грати будемо.

Нагадаємо,що в суботу, 24 вересня, харківський Металіст у домашніх стінах перегравдніпропетровський Дніпро з рахунком 1:0. Докладніше про матч можна прочитатиТУТ.

Заматеріалами: СПОРТ bigmir)net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK