Азаров пообіцяв при розвитку України зробити ставку на інтелектуальні інновації

Азаров пообіцяв при розвитку України зробити ставку на інтелектуальні інновації
АР

"За ці п'ять років миповинні докорінно змінити свою країну. Основну ставку ми повинні зробити наінтелектуальні інновації. На першому етапі - це наступний рік - ми приділимовелику увагу концентрації ресурсів, розвитку базових сфер економіки", -сказав прем'єр на відкритті міжнародного медичного форуму та міжнародногофоруму фармацевтичної індустрії в Києві.

Він зазначив, що йдеться про паливно-енергетичну, агропромислову,житлово-комунальну галузі, машинобудування, а також галузі інфраструктури.

Азаров нагадав, що уряд розробив програму інноваційно-інвестиційної діяльностідо 2015 року. За його словами, на другому етапі реалізації програми (2013-2015рр.) уряд сконцентрується на авіакосмічній галузі, інформаційно-комунікаційнихтехнологіях, біо-і нанотехнологіях, на "тих секторах, які визначатьобличчя економіки нашої країни".

"У нас є всі умови, всі можливості для того, щоб наша техніка, особливомедична, діагностична, лікувальна зайняли гідне місце в наших лікарнях, у нашихклініках, в науково-дослідних центрах", - додав Азаров.

Нагадаємо, в січні Азаров доручив першомувіце-прем'єру - міністру економіки Андрію Клюєву подати на розгляд уряду річнупрограму інноваційно-інвестиційної діяльності. Прем'єр доручив Клюєву займатисяусіма питаннями, пов'язаними з програмою модернізації вітчизняноїпромисловості.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK