Guns N 'Roses очолили рейтинг найгірших рок-альбомів усіх часів

Guns N 'Roses очолили рейтинг найгірших рок-альбомів усіх часів
AP

Очолив рейтингвипущений 2008 року альбом Chinese Democracy гуртуGuns N 'Roses.

"Люди, які кричали, щоцього альбому "варто було чекати 15років", мабуть, або працюють на АкселяРоуза (беззмінного вокаліста Guns N 'Roses),або хочуть, щоб ви купили цей диск, ітоді їм не буде так прикро за власнівикинуті гроші. Чого можна очікувативід альбому, в записі якого не бравучасті жоден учасник класичного складугурту, за винятком, зрозуміло, вокаліста?Якщо вам подобається ця платівка, може,вам подобається і війна в Іраку?", -запитують укладачі рейтингу.

ЗамістьChinese Democracy вони пропонують послухатиальбом Appetite for Destruction чи аудіокурси зуправління гнівом.

Після Guns N 'Roses усписку найгірших рок-альбомів усіхчасів - колектив Kiss із диском Music From TheElder (1981).

"Концепція цього нібито"майстерно записаного концептуальногоальбому" насправді дуже проста -будь-яка халтура коштує витраченихзусиль, якщо на ній можна заробити хочаб пару баксів. Десяток любителів цьогоальбому по всьому світу напевно сталиуспішним менеджерами чи продавцямипобутової техніки", - зазначаютьжурналісти сайту List Of The Day.

АльтернативоюMusic From The Elder вони називають альбоми KissHotter Than Hell, Dressed to Kill, Alive!, Alive II, зазначаючипри цьому, що всі ці платівки, утім, злишком замінює нижня білизна і труни злоготипом Kiss, якими торгує гурт.

Третюсходинку в антирейтингу займають DefLeppard з альбомом Slang (1996). Укладачі спискувважають, що цей альбом купили тількиті меломани, чиї подруги фанатіли відзачісок Def Leppard. Проблема полягала втому, що до моменту виходу Slang учасникиколективу вперше додумалися постригтися.Альтернатива: альбом High 'n' Dry чи фіксатордля укладки волосся.

На четвертомумісці - Black Sabbath із альбомом Never Say Die(1978). "Цей альбом звучить так, немовучасники колективу тільки те й робили,що лаялися, замість того, щоб думати промузику", - вважають автори рейтингу.Альтернатива: альбоми Black Sabbath, Paranoid,Master of Reality, Vol. 4, Sabotage.

Замикаютьрейтинг найгірших рок-альбомів усіхчасів відразу три диски гурту Metallica -Load (1996), Reload (1997) і St. Anger (2003).

"Важкоповірити, але протягом семи роківMetallica примудрилася не випустити жодногогідного альбому. У спробах зробити своюмузику доступною для більш широкоїаудиторії, колектив розгубив увесьдрайв і енергетику, яка свого часу вивелайого в лідери хіт-парадів. Залишившипозаду сльозливі й нудотні Load і Reload,гурт увійшов до XXI століття з платівкоюSt. Anger, що не припала до смаку навіть14-річним підліткам, на яких вона буларозрахована. Порівняно з цими альбомаминавіть спільний запис Metallica та симфонічногооркестру звучить не так огидно", -вважають журналісти.

Альтернативи:альбоми Kill 'Em All, Ride The Lightning, Master of Puppets,... And Justice For All.

Нагадаємо, у липні2011 року журнал Rolling Stone опублікувавсписок Топ-10 найкращих прогресив-рокгуртів. Очолило рейтинг канадське тріоRush.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK