Джамала планує написати гімн Євро-2012

Джамала планує написати гімн Євро-2012
Інформаційний центр Україна-2012

"Як співачка я можу зробити внесок утурнір лише музикою і співом. Хочу написати гімн для Євро-2012, який би визналиофіційним для чемпіонату або ж який би просто став улюбленим в період Євро іпісля нього", - зазначила Джамала.

Володарка гран-прі музичного фестивалю Новахвиля-2009 наголосила, що на своїх концертах буде закликати всіх людейдолучатися до проектів Євро-2012, а також поводитися ввічливо та толерантно зіноземцями, яких чимало приїде на футбольні змагання.

Я в будь-якому разі буду вболівати за своїх

"Чим більше людей в Європі та світідізнаються про Україну - тим краще для нас. Ми зможемо заробити на чемпіонаті.Я сподіваюся тільки на позитив від Євро-2012, в момент його проведення і післятурніру", - заявила співачка.

Крім того, Джамала висловила переконаність уперемозі національної футбольної збірної України на чемпіонаті. "Ви можетевболівати за команду, яка грає технічно, за конкретного футболіста, якийвправно володіє м'ячем, але я в будь-якому разі буду вболівати за своїх",- резюмувала Джамала.

Нагадаємо, до Євро-2012 КМДА оголосила конкурсна кращий туристичний слоган і логотип Києва, переможець якого отримає премію у 50 000 гривень.

За матеріалами: Інформаційний центр Україна-2012


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK