Померла мама Блохіна

У понеділок, 21 травня, у віці 93 років пішла з життя мати головного тренера збірної України по футболу Олега Блохіна Катерина Адаменко.
Померла мама Блохіна

Співчуття наставнику національної команди вже висловив президент Федерації футболу України Григорій Суркіс.

"Від імені Федерації футболу України і особисто висловлюю глибоке співчуття з приводу тяжкої втрати - смерті Вашої мами.

Із скорботою сприйняв цю болісну звістку. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка є головною в житті кожного з нас. Видатна спортсменка, заслужений майстер спорту СРСР, справжній патріот України, професіонал високого класу, ласкава мати і дбайлива бабуся - Катерина Захарівна Адаменко - все своє яскраве життя користувалася великою любов’ю і повагою колег, друзів, рідних і близьких людей.

Футбольна громадськість України розділяє невимовне горе, спіткало Вас, Олег Володимирович, і Вашу сім’ю. Добра пам’ять про Катерину Захарівну назавжди залишиться у наших серцях", - сказано в заяві на офіційному сайті ФФУ.

Катерина Захарівна Адаменко була заслуженим майстром спорту, неодноразовою чемпіонкою СРСР і України по п’ятиборству, стрибкам у довжину і в бігу на 80 і 100 метрів з бар’єрами.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK