Онищенко їде до свого друга Трампа: Він зупинить всі війни

Депутат Олександр Онищенко збирається до США відвідати свого друга Дональда Трампа, який сьогодні був обраний президентом
Онищенко їде до свого друга Трампа: Він зупинить всі війни
pravda.com.ua

Депутат Олександр Онищенко, який утік з України через “газову справу“, привітав свого друга Дональда Трампа, обраного президентом. Він збирається у США.

Читай также: ГПУ задержала мошенника, обещавшего “отмазать“ Онищенко

Про це він розповів Українській правді, відповідаючи на питання. “Я дуже радий. Вже його привітав“, - повідомив Онищенко, який дружить з Трампом.

В коментарі він повідомив, що збирається приїхати до нового президента в гості, ще до інавгурації. “Раніше приїду“, - сказав він. На уточнююче запитання, чи залишиться він там, бо можливо тепер йому там безпечніше, Онищенко сказав: “Подивимось, може залишусь“.

На питання, чи розмовляють вони з Трампом про політику і чи є позитивом для України його перемога, Онищенко сказав: “Так, розмовляємо про Україну. Я думаю, він зупинить всі війни. У нього немає агресії, він здатний з усіма домовлятися“.

Читай также: Депутат в бегах: Пэрис Хилтон рассказала об отношениях с Онищенко

На питання, чи не виключає він, що може стати посередником між його другом Трампом та Петром Порошенком, адже під час президентського візиту в США Трамп відмовився від зустрічі з ним, Онищенко сказав: “Можливо. Подивимось. Але поки що я ворог народу. Точніше мене ним зробили. Тому я маю свої проблеми вирішити“.

На запитання, чи буде він вирішувати свої проблеми за допомогою Трампа, Онищенко сказав: “Ні, думаю, сам впораюсь“. Онищенко вважає справу проти себе сфабрикованою. “Там немає жодних перспектив“, - додав він.

Нагадаємо, что нещодавно Онищенко розказував, що останні два роки він фінансував тільки президента Петра Порошенка.

Дивись також - Ляшко: Онищенко платив  Порошенко за “дах“:

%video580354%


Читай также: В СБУ подтвердили допрос адвоката Онищенко по делу о сепаратизме

Нагадаємо, що 17 червня генпрокурор Юрій Луценко направив до парламенту подання на затримання і арешт Онищенко, як одного з організаторів корупційної схеми із перепродажу газу. 29 червня подання задовольнили.

Скориставшись депутатською недоторканністю, Онищенко покинув Україну, відправившись в РФ, а пізніше - до Великобританії. У Лондоні він заявив, що оформляє дозвіл на проживання і вже подав прохання про надання йому політичного притулку. ГПУ не виключає, що побіжний народний депутат перебереться з Британії до Росії.



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK