Ющенко відсвяткував 55-річчя «як переконаний носій демократичних цінностей»

Ющенко відсвяткував 55-річчя «як переконаний носій демократичних цінностей»
static.24.ua

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Президента.

Прес-служба повідомила, що він категорично відмовився від того, щоб перетворювати скромне родинне свято на помпезні заходи і надавати цій події недоречний пафос.

"Ющенко, як переконаний носій демократичних цінностей завжди був проти того, щоб день народження Президента зводився до рангу загальнодержавної святкової дати. Особливо безглуздими і недоречними такі святкування є за часів глибокої економічної кризи, яку переживає наша країна", - сказано в заяві прес-служби.

Ющенка привітали з днем народження дружина, діти, брат і родичі, направили привітання керівники іноземних держав, посли, окремі посадові особи.

"Усілякі домисли і припущення, які з’явилися в засобах масової інформації, безпідставні і тому не можуть вважатися об’єктивними. День народження Президента і надалі буде темою, захищеною правом людини на приватне життя", - йдеться в заяві.

Прес-служба повідомила, що святкування дня народження Президента відбулося у дусі національних традицій, без гучних гулянь, у привітній і затишній атмосфері.

Нагадаємо, один з учасників святкування повідомив, що "на стіл виставили креветки і форель, запечену у фользі. Стояли горілка Держава і Гетьман, бельгійське пиво Leffe і текіла".

За інформацією Известий, місцеві жителі хотіли подарувати Ющенку гриби, але так і не зуміли прорватися через три кордони охорони.

Посол Російської Федерації в Україні Віктор Черномирдін презентував Ющенку величезний букет з троянд і лілій.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK