Депутат Харківської облради обстріляв автомобіль інспекторів ДАІ

Депутат Харківської облради обстріляв автомобіль інспекторів ДАІ
Новинар

Інцидент стався 16 квітня на перехресті Червоношкільній набережній і вулиці Університетській. Між депутатом Харківської облради Юрієм Житиневим, який знаходився за кермом автомобіля Skoda Octavіa, і інспекторами ДАІ виник конфлікт.

Депутат почав стріляти по автомобілю Volkswagen, в якому знаходилися співробітники ДАІ, повідомляє медіа-група Объектив з посиланням на власні джерела.

Депутат облради гумовими кулями пошкодив автомобіль Volkswagen, вікно та двері з боку водія. За даними Объектива, машина, за кермом якої перебував Юрій Житенев, належить дружині екс-голови облради, депутата облради Василя Салигіна - Юлії. Юрій Житенев кілька років пропрацював водієм Василя Салигіна.

У Головному управлінні МВС у Харківській області факт стрільби підтверджують. За словами начальника прес-служби управління Сергія Дягілева, міліція проводить перевірку по даному інциденту. Але прізвищ учасників конфлікту правоохоронці не називають.

Нагадаємо, наприкінці березня в райцентрі Городок Львівської області депутат районної ради Василь Павлюк відкрив стрілянину з пістолета з гумовими кулями по трактористу, який проїжджав біля приватного будинку депутата.

За матеріалами: Объектив


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK