Луценко: Те, що я нібито кидався під колеса - повна маячня

Луценко: Те, що я нібито кидався під колеса - повна маячня
nso.org.ua

"Я церозглядаю виключно як підтвердження тотального стеження за мною і моєю командоюі як бажання помститися за викриття Москалем історії з кадилаком, вертольотом,будинком який будують підлеглі Могильова", - сказав Луценко.

Він розповів, щомашина, про яку йдеться, взята в оренду у однієї з фірм, і він на ній їздить.Екс-глава МВС висловив подив тим, що автомобіль зупиняли відразу 4 екіпажі ДАІнедалеко від будинку, де він проживає.

Луценкостверджує, що претензії співробітників ДАІ полягали в тому, що нібито терміндовіреності на право керування автомобілем минув, і тому машину треба булопоставити на штраф-майданчик, проте, як запевняє лідер Народної самооборони,довіреність була видана в 2009 році терміном на 3 роки. Разом з тим екс-главаМВС запевнив, що якщо виявиться, що з документами на машину дійсно булипроблеми - штраф буде сплачено. "Штраф і штрафну квитанцію все цевиписано", сказав він.

Відповідаючи напитання про те, чи буде цей штраф сплачений, він сказав: "Так, безпроблем".

Коментуючи заявуМВС щодо цього інциденту, Луценко наголосив: "Те, що написало МВС, що янібито кидався під колеса - повна маячня ".

Як ранішеповідомив департамент зі зв'язків з громадськістю МВС України, Луценковтрутився у з'ясування обставин зупинки автомобіля без відповідних документів


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK