У Сімферополі провели ностальгічний флеш-моб за СРСР

У Сімферополі провели ностальгічний флеш-моб за СРСР
nr2.ru

Акція пройшла під гаслом Країна, яку ми втратили, повідомили у прес-службіпартії Русское единство.

Всі, у кого були при собі копійки і рублі, випущені монетним двором до 1991року, могли купити хліб за 20 копійок, сірники за 1 копійку, гречку - за 50копійок, яйця - за 70 копійок за десяток. Також у продажу були книги. Наприклад,повість братів Стругацьких Понеділок починається в суботу коштувала 1 рубль 10копійок. Покупці могли принести радянські гроші з дому або одержати їх уорганізаторів акції в обмін на українські гривни за курсом один до одного.

"Ця акція - не ностальгія за ковбасою за 2,20, вона носить глибший,цивілізаційний характер. Ми втратили велику державу, в основі якої лежав принципсправедливості. Зараз навколо СРСР виникла безліч міфів, а іноді й простобрудної брехні, все це спрямовано на стирання нашої історичної пам`яті. Посуті, триває інформаційна війна з перетворення нас на людей без минулого івідповідно, без майбутнього - на рабів. Наш захід - не ностальгія за молодістю,це ностальгія за нами самими як частини великого, могутнього, висококультурногоі високоморального суспільства з великими ідеалами і життєвими цілями", -сказав голова Сімферопольської організації партії Русское единство Сергій Юхін.

Нагадаємо, раніше Юхін повідомив про намір привезти у Львів до тисячічленів партії, аби 9 травня пройти маршем від центру міста до пам’ятника Слави,де поховані військові Радянської Армії, які загинули під час Великої Вітчизняноївійни.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK