БЮТ про інцидент з кортежем: Сьогодні охоронці ламають людям дзеркала, а завтра почнуть стріляти

БЮТ про інцидент з кортежем: Сьогодні охоронці  ламають людям дзеркала, а завтра почнуть стріляти
Кадр з сюжету ТВі

Про це заявивнародний депутат Андрій Павловський.

Коментуючи інцидентнібито з кортежем прем’єр-міністра Миколи Азарова, Павловський заявив, що владапереходить межу.

"Неприпустимо,що громадяни страждають щодня від годинних пробок, спізнюються на роботу.Сьогодні охоронці ламають людям дзеркала автомобілів, а завтра що, почнутьстріляти?", - обурений депутат.

При цьому Павловськийнагадав, що 24 травня цього року він особисто був свідком того, як охоронці зкортежу Президента Віктора Януковича погрожували зброєю людям, які стояли зпрапорами партії Батьківщина вздовж вулиці Борисоглібська, по якій проїжджаєкортеж Президента.

"Враховуючиусі ці обставини, тоді я, і мій колега Олександр Сочка, внесли відповіднийзаконопроект, який повинен врегулювати порядок пересування керівників містом,згідно з яким, зокрема, дорожній рух при проїзді високопоставлених абоіноземних делегацій може перекриватися не більше, ніж за три хвилини допроїзду, проте більшість цей законопроект навіть не включила до порядкуденного. Зараз ми повторно наполягаємо на його включенні", - повідомиввін.

Нагадаємо, напоширеному в інтернеті відео зафіксований випадок, в якому під час руху кортежу,працівники ДАІ, що супроводжували його, досить жорстко розчищають дорогу:матюкають учасників руху і збивають дзеркала в автомобіля, водій якого невиконав наказ і своєчасно не звільнив дорогу для кортежу.

Прес-службаАзарова заявила, що охорона прем’єра не має відношення до даного інциденту.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK