Реклама Вдвічі більше футболу

Вдвічі більше футболу

Щойно скінчився перший тайм фіналу Ліги Чемпіонів, а ви вже запускаєте новий сезон FIFA із 3-хвилинними таймами, прагнучи зробити дві катки до початку другої половини трансляції. Нехай інші вважають це дивним… Проте справжнім футбольним фанам добре відома залізна формула – забагато футболу бути не може.

Зараз уся фанатська спільнота оговтується від інформаційної бомби про створення та імовірне скасування «Суперліги». На фоні цього неабиякого скандалу пропонуємо приділити увагу однозначно приємній темі. Чомусь такому, що додасть ще більше футболу у наше життя, і що ніхто точно не стане забороняти. А саме – кібер-футболу. Днями відбувся Ukrainian eCup powered by NIVEA MEN, де бренд виступав як титульний спонсор.

Так, повідомлення виглядає як типова реклама, проте подія справді має неабияке значення для українських футбольних фанів. Тут йдеться не про звичайне змагання випадкових геймерів, яким випало щастя позмагатися в межах турніру. Насправді NIVEA MEN створила колаборацію з Українською асоціацією електронного футболу задля значно амбітнішої мети – започаткувати першу збірну України з FIFA 21.

А для чого потрібна збірна? Так, ви праві! Турнір, що відбувся – то лише початок набагато масштабнішого проекту. Ті, хто здобули перемогу вдома, отримають честь виступати за Україну на світовому чемпіонаті FIFAe Nations Cup 2021. Відтак футбольні фани отримали ще один турнір світового рівня, де є змога вболівати за наших.

23 квітня стали відомі імена фіналістів українського турніру. Призовий фонд, що складає 100 000 гривень, зможуть витратити на вдосконалення свого скілу та розбудову кар’єри Ярослав BlackStar98 Гурмак та Андрій CIG_STEPOVER Шакалов. Тренувати новостворену кібер-збірну буде Олег Walkmanio Хмара. Він є не лише офіційним суддею FIFA, але й має за своїми плечима чемпіонський титул України та віце-чемпіонство Європи. Подробиці фінальної частини турніру доступні на веб-сторінці Української асоціації футболу. Зараз же відзначимо, що битва справді відбулася епічна.

Це не дивує. Україна відома талановитими геймерами та власними кібер-футбольними подіями. Почасти у цьому є внесок і NIVEA MEN, що третій рік поспіль розвиває цей напрям у спорті. 2019 року бренд організував найперше на вітчизняних теренах офіційне кібер-спортивне змагання Ukrainian Premier League Cyber Cup 2019. Рік по тому геймери отримали змогу взяти участь у NIVEA MEN CYBER LEAGUE: LOOT BOX EDITION, що став справді приємною подією на початку карантину. Той турнір зібрав аматорські колективи, на чолі яких стали найсильніші кібер-спортсмени України.

У перших рядах провідників українського кібер-футболу варто згадати й Українську асоціацію електронного футболу. УАЕФ була заснована минулого року. І це стало переламним моментом, після якого електронний футбол отримав офіційне визнання Українською державою. Відтак і кібер-футболісти тепер можуть розраховувати на значно більший потенціал для самореалізації. Ставши професійним кібер-спортсменом, геймер отримує шанс заявити про себе на світовому рівні. Ну а футбольні фани матимуть яскраві матчі та зірок нового часу. Сьогодні кібер-футбол вже має власні традиції та символи, не кажучи про легендарних спортсменів і їхніх фанів. Зараз Україна стає частиною цієї спільноти.

Започаткування збірної стало визначною подією. Усякий народ прагне продемонструвати власні здобутки, показати свої таланти, своє прагнення бути сучасним. Готовність крокувати в прийдешнє зокрема демонструють наші успіхи на терені діджиталізації та геймінгу.

Спорт є одним із класичних шляхів самоствердження народу з-поміж інших. У цьому вимірі важливим є вплив кібер-спорту. Україна прагне показати себе сучасною країною, проте в суспільстві відеоігри і геймери досі піддаються осуду. Старі стереотипи про жалюгідних домосідів і зараз сильні.

Кібер-турніри значного масштабу здатні подолати негативне сприйняття, показати суспільству сучасного гравця, пробудити інтерес до кібер-спорту, довести, що спостерігати за кібер-футболом можна із таким же захватом, як і за звичайним футболом. Емоції, адреналін та нові теми для обговорення з друзями – тут кібер-спорт не поступається спорту звичайному.

Сьогодні сприйняття геймерів у суспільстві стає усе більш позитивним. Відтак з’являється новий напрям для створення неформальних зв’язків між людьми і для розвитку культури. Ми пишаємося спортсменами Усиком та Зінченко. Але й вони свого часу починали за малого, хоча сьогодні Україну згадують поруч з їхніми іменами. Незабаром таких всесвітньо відомих імен стане більше.

Наразі кібер-спорт – новий напрям, де здобути успіх не так вже й легко. Протоптаних стежок не знайдеш. Поки що гравці часто діють на голому ентузіазмі, маючи примарні перспективи. Молода збірна потребує нашої підтримки, що дасть їм натхнення боротися та перемагати. Розклад матчів чемпіонату світу, а також іншу інформацію про шлях кібер-футболістів можна знайти на Facebook-сторінці NIVEA MEN.

Найближчим часом перша українська команда покаже себе на міжнародному турнірі з кібер-футболу. Двоє спортсменів та їхній тренер виборюватимуть кубок FIFAe Nations Cup 2021 для України. І в той час, коли наша збірна відпрацьовує власний скіл в роботі з джойстиком, пропонуємо вам відшукати у своєму розкладі час для вболівання за нашу Ultra збірну. Чекаємо від неї Ultra-перемогу!

До речі! З нагоди створення національної кібер-футбольної збірної NIVEA MEN влаштовує розіграш коштовних призів, зокрема нової консолі PS5. Подробиці шукайте за посиланням: Nivea.ua.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK