Актуально SPARK 10 Pro — бюджетний фотосмартфон для креаторів контенту

SPARK 10 Pro — бюджетний фотосмартфон для креаторів контенту
Фото надане TECNO Mobile

Навесні 2023 року бренд TECNO презентував в Україні доступну новинку TECNO SPARK 10 Pro. Модель орієнтована на  креаторів контенту і пропонує їм все необхідне: стильний дизайн, великий екран та якісну камеру.

Ключовими моментами, що виділяють TECNO SPARK 10 Pro у сегменті конкурентів, стали скляний корпус, 6,8-дюймовий великий екран з частотою оновлення 90 Гц, процесор Helio G88, пам'ять 8/256 ГБ з можливістю розширення, а також 50-мегапіксельна основна та 32- мегапіксельна фронтальна камери. Коштує новинка наразі менше 8 тисяч гривень.

Технічні характеристики SPARK 10 Pro

  • Дисплей: IPS, 6,8″, 1080×2460, 395 ppi, 90 Гц
  • Процесор: Helio G88, 8 ядер, 2×Cortex— A75 (2,0 ГГц) + 6×Cortex— A55 (1,8 ГГц)
  • Пам'ять: 256 ГБ
  • Оперативна пам'ять: 8 ГБ (+8 ГБ віртуальної пам'яті)
  • Підтримка карток пам'яті MicroSD: до 256 ГБ
  • Бездротові мережі: WiFi 5, Bluetooth 5.0, NFC, GPS, A-GPS, ГЛОНАСС
  • Основна камера: 50 Мп + 2 додаткові сенсори
  • Фронтальна камера: 32 Мп, подвійний спалах
  • Акумулятор: 5000 мАг, швидка зарядка 18 Вт
  • ОС: Android 13 з оболонкою HiOS 12.6

Дизайн — зачаровує TECNO SPARK 10 Pro — смартфон для креативної молоді, а тому дизайн у нього сучасний та стильний.

Корпус моделі прямокутний, з плоскою спинкою та рівними бічними гранями. Одна з ключових фішок смартфона —  це тильна скляна панель. Не секрет, що скло —  це особливість дорогих девайсів. У бюджетному сегменті скла як матеріал корпусу не зустріти, і TECNO вирішив змінити цю тенденцію. Вийшло справді ефектно. Виглядає смартфон стильно й сучасно.  Наразі доступні для вибору два кольори.

Півтори доби без підзарядки. Завжди на зв'язку

Місткість акумулятора TECNO SPARK 10 Pro складає 5000 мАг. Через збалансоване залізо і гарну оптимізацію батарея добре тримає заряд, тому смартфон забезпечує автономну роботу протягом півтора днів при стандартному використанні, що включає трохи ігор, YouTube, дзвінки, гортання стрічок соцмереж, і звичайно ж створення численних фото, відео та переписку в чатах.

Серед інших переваг TECNO SPARK 10 Pro : великий запас пам'яті, гарна автономність, NFC, сучасна ОС Android 13 з зручною оболонкою HiOS, фізичний аудіовихід, потрійний лоток для 2 SIM-карт та карти пам'яті і роз'єм USB type C.

Створений для креаторів контенту

Важко уявити молодіжний пристрій із поганою камерою, адже для креаторів надважливо фотографувати та записувати відеоролики, щоб обмінюватися один з одним або викладати у соціальних мережах.

Серед цікавих моментів у додатку камери TECNO SPARK 10 Pro можна виділити AI-режим та HDR, що допомагають покращити кадри, підлаштовуючись під умови зйомки. Вартують уваги вбудовані фільтри та бьютифікатори, що дозволять створювати креативні знимки та скорегувати риси власного обличчя та тіла.

Фронтальна камера на 32 МП оснащена спалахом, причому з трьома рівнями яскравості. Зй його допомогою можна значно покращити якість селфі, зроблених у нічний час, уникнувши ефекту червоних очей чи надмірного освітлення в кадрі.

Для любителів знімати відео пристрій має спеціальний режим з різними кінематографічними шаблонами, який дозволить з мінімумом зусиль отримати цікавий контент.

Фото надане TECNO Mobile
Фото надане TECNO Mobile

Фото надане TECNO Mobile
Фото надане TECNO Mobile

Фото надане TECNO Mobile
Фото надане TECNO Mobile

Приклади фото  зроблених на SPARK 10 Pro

TECNO SPARK 10 Pro — це відмінний та ненудний бюджетник. Виробнику вдалося зробити стильний та сучасний смартфон, що буде цікавим насамперед людям, які активно створюють і споживають контент.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK