Водолазів, які врятували жінку, котра впала в море на машині, номінували на премію Рятувальник року

Дайвери Артем Євпак та Олексій Мардасов, які врятували жінку в машині, що впала в море біля Севастополя, номіновані на Всеукраїнську премію Герой-рятувальник року.
Водолазів, які врятували жінку, котра впала в море на машині, номінували на премію Рятувальник року
Фото: ДСНС

Як повідомляє Комсомольская правда в Украине, самі рятувальники не очікували, що їхній вчинок викличе такийширокий резонанс у суспільстві.

"Головне управліннядержавної служби з надзвичайних ситуацій України в Севастополі вручило намподяки. Крім того, нас номінували на всеукраїнську премію Герой-рятувальникроку. Ми з Артемом стали першими севастопольцями, які в цьому конкурсі будутьбрати участь. А моїй доньці Саші, яка першою помітила машину, що падає в море,подарували плюшевого собаку", - розповів дайвер Олексій Мардасов.

У ДСНС кажуть, що результатиконкурсу стануть відомі у вересні. Правда, у випадку перемоги севастопольціотримають лише нагороди. Грошових премій і або іншого заохочення непередбачено.

Видання також зазначає, щоавтомобіль, на якому туристка впала в море, співробітники рятувальники задопомогою крана вже підняли на берег.

Нагадаємо, цей випадок стався 7 липня біля Севастополя. Туристка з Кременчука вирішила накласти на себе руки із'їхала з 25-метрового обриву в море. Поблизу виявилися дайвери на катері, яківитягли жінку на берег. Зараз вона перебуває в реанімації у важкому, алестабільному стані. У жінки переломи тазу і травми голови.

Жінку врятував 35-річнийінструктор з дайвінгу Артем Євпак, якому довелося вплав протягнути на собі постраждалу800 метрів уздовж берега до місця, куди змогли під'їхати медики швидкої.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK