Головним кадровиком в адміністрації Обами стане гей

Головним кадровиком в адміністрації Обами стане гей
www.utro.co.i

Про це повідомляється на сайті телеканалу ABC. 

Джерело в Демократичній партії підтвердило, що відомство, яке відповідає за кадрові питання в урядових органах, очолить саме Беррі. Він також не приховує, що є гомосексуалістом, тому новина про його призначення викликала радість у ЛГБТ-спільноти (лесбіянки, геї, бісексуали, транссексуали). 

Якщо Беррі призначать керувати Управлінням з кадрів, він стане найбільш високопоставленим чиновником-відкритим гомосексуалістом, що є суттєвим кроком для ЛГБТ-спільноти, зазначив президент Кампанії за права людини Джо Солмонезе. З його слів, рішення Беррі дадуть змогу уникнути дискримінації при призначенні мільйонів федеральних службовців. 

"У своїй новій ролі Джон буде приймати критично важливі рішення відносно застосування політики рівних прав на робочому місці для мільйонів федеральних працівників", - підкреслив Солмонезе. 

Кампанія за права людини є найбільшою в США громадською організацією, що захищає права геїв і лесбіянок і нараховує 750 тисяч членів. 

Перш ніж стати директором зоопарку, Беррі був заступником міністра внутрішніх справ в адміністрації Білла Клінтона, працював у команді одного з депутатів Палати представників і очолював Національну асоціацію дикої природи. 

Управління з персоналу є головною структурою федерального уряду США, що відповідає за кадрові питання у цивільних урядових відомствах. 

Між тим, кандидат на пост міністра фінансів США Тімоті Гайтнер викритий у несплаті податків. Як стало відомо, Гайтнер в період з 2001 по 2004 роки недоплатив податки на загальну суму в 34 тисячі доларів. Заборгованість він погасив ще до того, як був названий кандидатом на посаду голови Мінфіну в адміністрації обраного президента Барака Обами.



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK