Італійський гей змінить стать, щоб стати черницею

Італійський гей змінить стать, щоб стати черницею
svolgi.ru

Гомосексуаліст Марко, житель передмістя Рима, у травні має намір змінити свою стать в одній із країн Північної Європи і потім присвятити своє життя Богу.

Однак про це і чути не хочуть його парафіяльний священик і місцевий єпископ. За словами Марко, при розмові зі священиком він наткнувся на "гумову стіну", а "з єпископом було ще гірше".

Проте в асоціації Casapound Italia, що відстоює соціальну справедливість, до його мрії віднеслися із розумінням. Прес-секретар асоціації заявив, що "всі чоловіки і жінки повинні бути рівні і мати рівні можливості. Єдина вина Марко в тому, що у нього є мрія. У нього багато чеснот і справжній християнський ідеал, а Церква хоче йому в цьому відмовити", - заявив представник асоціації.

Зазначимо, у 2007 році російські православні гомосексуалісти відкрили в Москві власну церкву. РПЦ назвала це фарсом і закликала геїв покаятися і стати на шлях виправлення.

Католицька церква, у свою чергу, восени минулого року ввела перевірку для осіб, які бажають прийняти духовний сан, на предмет можливості контролю сексуальних поривів. Слід зазначити, що церква була стурбована, насамперед, не гомосексуалістами, а скандалами, пов'язаними зі звинуваченнями католицьких священиків у наругах над дітьми.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK