Опитування: Росіяни вимагають захистити російськомовне населення Атлантиди

Опитування: Росіяни вимагають захистити російськомовне населення Атлантиди
metasynth.com

У минулому році соціологи повідомляли респондентам, що в березні 2008 року російські вчені відкрили на дні Атлантичного океану давню легендарну цивілізацію Атлантиду і вступили в контакт з її мешканцями, які живуть під водою. "Як ви вважаєте, чи потрібно вести переговори з атлантами один на один, чи залучати до переговорів США та інші країни Заходу?", - питали вони.

У цьому році соціологи вирішили продовжити розпочатий розіграш і поцікавитися у росіян подальшою долею переговорів з атлантами.

Респондентів, зокрема, просили висловитися стосовно встановлення дипломатичних відносин з Атлантидою. В думках росіяни розділилися: кожен третій (33%) не підтримує цей крок (серед них 28% не знають про це і не підтримують, 5% - знають, але не підтримують), а 30% - нічого проти дипломатичних відносин з Атлантидою не мають (серед них 21% - не знають про встановлення таких відносин, 9% - знають).

Окрім того, соціологи ВЦВГД під час опитування стверджували, що між Росією і Атлантидою виник територіальний спір з приводу приналежності континентального шельфу. На що 18% росіян заявили, що в умовах кризи це не першочергова проблема для країни і робити нічого не варто, кожен десятий (11%) запропонував звернутися в Міжнародний суд ООН для вирішення спору. Серед інших варіантів - розмістити на кордоні з Атлантидою військово-морську базу і проводити там навчання (6%), направити ноту протесту або розірвати дипвідносини (по 3%).

А також 52% респондентів заявили, що не знають, що робити у цій ситуації.

52% опитаних висловилися за те, що РФ має захищати інтереси російськомовного населення на території Атлантиди.

Опитування ВЦВГД проводилося з 28 лютого по 1 березня, з 7 по 8 березня та з 21 по 28 березня 2009 року. У ньому взяли участь 1,6 тисячі чоловік у 140 населених пунктах з 42 областей, країв і республік РФ. Статистична похибка не перевищує 3,4%.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK