Опозиція виділила Саакашвілі добу на ухвалення рішення про відставку

Опозиція виділила Саакашвілі добу на ухвалення рішення про відставку
АР

За даними агентства Новости Грузия,, звернення було зачитано на мітингу і схвалено його учасниками. Потім організатори акції протесту заявили, що громадськість ознайомлять з відповіддю керівництва Грузії через 24 години і в залежності від отриманої відповіді підготують подальший план дій.

"Суспільство вимагає від Михайла Саакашвілі вчинити адекватно і виконати волю народу. Це останній шанс для керівництва стати над особистими інтересами і з державною відповідальністю підійти до завдання виведення країни із найскладнішої кризи", - йдеться у зверненні до глави держави.

Зазначимо, у зверненні повідомляється про сотні тисяч людей, які сьогодні зібралися на проспекті Руставелі в Тбілісі. Водночас, інформагентства говорять про 30-40 тисяч присутніх.

Акція відбувається мирно. За даними МВС, у Грузії не зафіксувало ніяких серйозних подій. При цьому заступник міністра внутрішніх справ Катерина Згуладзе повідомила, що "стратегією МВС було, щоб поліцейські не знаходилися на вулицях, щоб не дратувати мітингуючих". За її словами, поліція захищає лише внутрішні периметри стратегічних об'єктів і такі дії правоохоронців були узгоджені з лідерами опозиції.

Нагадаємо, сьогоднішні акції протесту в Грузії організували 14 партій. Головною їхньою метою є відставка Михайла Саакашвілі і проведення нових виборів. Очікується, що мітинги триватимуть не один день.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK