У Росії інтернет-ЗМІ зобов'яжуть відповідати за публікації у форумах

У Росії інтернет-ЗМІ зобов'яжуть відповідати за публікації у форумах
turkishpress.com

"Ми розробили деякі пропозиції, які дозволять надалі регулювати цей ринок і зрозуміти, що до чого", - повідомив у четвер заступник керівника служби Роман Шередін.

Він зазначив, що сьогодні немає чіткої позиції законодавців щодо того, чи відносяться форуми на сторінках інтернет-видань, де висловлюють свою думку читачі, до зони відповідальності ЗМІ, немає "правового регулювання, яке б дозволило сказати, що до чого віднести".

"Але ми свою позицію сформували і будемо її відстоювати ... Форуми, які організовані за тих чи інших зареєстрованих засобів масової інформації, вони однозначно є частиною ЗМІ з усіма наслідками, що випливають з цього", - зазначив заступник керівника Роскомнагляду.

При цьому він зазначив, що позиція Федеральної служби в цьому питанні спрямована на те, щоб видання самі регулювали інформацію, що з'являється в їх доменах.

"Не самоціль закривати якісь видання. Мета - щоб в інтернеті настала цивілізація, причому не насильницька, насадження, а щоб вони самі розуміли, що існують певні правила моралі, і їх треба дотримуватися", - заявив Шередін.

Як повідомлялося, у березні російському блогеру Дмитру Соловйову, який написав у своєму інтернет-щоденнику про політичні переслідування, офіційно висунули звинувачення в порушенні ненависті до правоохоронців.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK