Медведєв висловив співчуття рідним, близьким і шанувальникам Джобса

Медведєв висловив співчуття рідним, близьким і шанувальникам Джобса
AP

"Такі люди, як Стів Джобс, змінюють наш світ. Мої щирі співчуттяблизьким і всім, хто цінував його розум і талант", - написав Медведєв  у своєму мікроблозі на Twitter.

Вартозазначити, що глава російської держави був особисто знайомий з Джобсом. Учервні минулого року в рамках поїздки в Силіконову долину Медведєв зустрівся зглавою Apple Стівом Джоббс, який подарував російському лідерові новітню модельсмартфона iPhone четвертого покоління.

  Фото: Генійнашого часу. Пішов з життя Стів Джобс

Нагадаємо,співзасновник корпорації Apple Стів Джобс помер у середу після тривалої хворобиу віці 56 років, повідомила Apple в ніч з середи на четвер.

"Стівзалишив після себе компанію, яку тільки він міг створити, і його дух назавждибуде опорою для Apple", - йдеться в пам'ятному записі Apple в його честь.

ФразиRIP Steve Jobs (Спочивай з миром, Стів Джобс) і ThankYouSteve (Дякуємо тобі,Стів) від вдячних шанувальників моментально вийшлиу світові тренди сервісу після сумного повідомлення Apple.

Черездеякий час у трендах з'явилася фраза Only 56 - так користувачі висловили жаль,що Джобс пішов у такому ранньому віці.

 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK