Мерія Херсона має намір створити гральне містечко Херсонський Вегас

Мерія Херсона має намір створити гральне містечко Херсонський Вегас
reut.ru
Як стало відомо, про це сказано в проекті Стратегії розвитку Херсона до 2029року, розробленому мерією міста.

Згідно Стратегії, до 2014 року планується винести всі гральні заклади за межіміста, створивши спеціальне містечко розваг.

Фінансування програми передбачається як за рахунок міського бюджету, так і зарахунок залучення приватних інвестицій. При цьому з міськбюджету в 2009-2012років пропонується виділяти по 150 тис. грн. на рік.

У свою чергу, мер міста Володимир Сальдо підготував офіційні запити доМіністерства внутрішніх справ, Міністерства юстиції та Генеральної прокуратуриУкраїни, в яких вказана необхідність термінового наведення порядку в ігорномубізнесі.

Також, Херсонська облдержадміністрація також має намір в 2009 році зайнятисязнесенням гральних автоматів на вулицях населених пунктів.

Раніше, 12 лютого, близько 04:00 ранку в Ужгородський міськвідділ міліціїнадійшов дзвінок черговому про збройне пограбування залу ігрових автоматів Багірана вулиці Собранецька.

Раніше, 16 січня, працівники податкової міліції Державної податковоїадміністрації (ДПА) Донецької області повідомили, що вони тільки за перші дватижні 2009 року вилучили з нелегального обігу 118 гральних автоматів назагальну суму 1,9 млн гривень.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK