Ющенко заявив про насильство над банківською системою

Ющенко заявив про насильство над банківською системою
Фото: Сайт Президента

Ющенко закликав припинити спроби тиску на банківську систему і Національний банк, які відбуваються останні 3-4 місяці.

"Банківська система в будь-якій країні є основою для розвитку національної економіки. Насильство, яке відбувається в останні місяці в банківській системі, ці постійні спроби кадрових змін і ручного управління завдали країні непоправної шкоди. Такого негативного вкладу нам не могла дати навіть міжнародна фінансова криза" , - переконаний Президент. Він додав, що через публічні коментарі високопоставлених посадових осіб відбувся масовий відтік вкладів з банків.

"Наша мета - здійснити кроки, які підтримують і посилюють національну банківську систему", - сказав Президент і зазначив, що першочергове завдання - відновити довіру до банків.

Також він заявив, що кризові явища в українській економіці відбуваються на тлі прогнозованої на 2009 рік стагнації у світовій економіці. "Такого виклику перед національним співтовариством у нас не було багато років", - сказав Президент.

Раніше повідомлялося, що МВФ і СБ мають намір допомогти українській банківській системі в подоланні банківської та економічної кризи в країні.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK