Литвин: Сьогодні в Україні неможливо виконати всі умови МВФ

Литвин: Сьогодні в Україні неможливо виконати всі умови МВФ
lenta.ru
Про це він заявив сьогодні в інтерв'ю журналістам, перебуваючи в Черкаськійобласті.

"Є ряд рекомендацій Міжнародного валютного фонду, які, очевидно, не можутьбути реалізовані в найближчій перспективі Україною", - сказав Литвин.Зокрема, за його словами, це стосується підвищення щороку пенсійного віку тапідвищення тарифів на ЖКП.

Литвин пояснює це тим, що необхідно враховувати рівень матеріально-соціальногозабезпечення та економічну ситуацію. "Тому нам потрібно виходити з того,що потрібно зробити, щоб ми передбачувано розвивалися, і тоді з нами будутьспівпрацювати", - сказав голова українського парламенту.

Нагадаємо, Міжнародний валютний фонд 5 листопада 2008 року ухвалив рішення провиділення Україні стабілізаційного кредиту в обсязі 16,43 млрд. доларів длязміцнення довіри у фінансовому секторі та допомоги економіці країни, якапостраждала від світової фінансової кризи.

У суботу, 7 березня, за інформацією видання Дзеркало тижня, МВФ повернувзвернення вищих посадових осіб України на доопрацювання без розглядукерівництвом фонду. Документ був направлений Президентом, прем'єр-міністром таголовою Нацбанку України на отримання другого траншу кредиту.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK