Заступник Затуліна: РФ надасть Україні кредит, щоб не зірвати транзит газу в Європу

Заступник Затуліна: РФ надасть Україні кредит, щоб не зірвати транзит газу в Європу
dadlilar.az

Заступник Затуліна: РФ буде змушена надати Україні кредит, щоб не зірвати транзит газу в Європу

"Мені здається, Росія буде змушена дати кредит Україні, тому що тут чудово розуміють, що інакше гроші за газ можуть не отримати. У цьому випадку доведеться перекривати засувки Україні, а Україна перекриє засувки Європі", - сказав він.

При цьому Жарихін сказав, що в такій ситуації Росія понесе ще великі економічні втрати.

"Для Росії ця сума досить істотна, але ситуація складається так, що вона може втратити більше на витратах, які виникнуть через нову газову кризу", - відзначив експерт.

Крім того, говорить заступник Затуліна, умови надання позики залишаються предметом переговорів. "Росія зацікавлена дати кредит просто з тієї причини, що у неї немає іншого виходу", - додав він.

Між тим, коментуючи слова голови Севастопольської міськдержадміністрації Сергія Куніцина про те, що Кабінету міністрів України необхідно звернутися до уряду РФ з питань боргів Чорноморського флоту Росії перед Пенсійним фондом України, Жарихін висловив упевненість, що всі платежі незабаром будуть здійснені.

Як повідомлялося, раніше депутат Держдуми РФ Костянтин Затулін заявив, що у Росії немає планів щодо анексії Криму в України.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK