Із 1 травня в Києві можуть підвищити тарифи на тепло

Із 1 травня в Києві можуть підвищити тарифи на тепло
domex.ru

За його словами, до травня в компанії мають намір завершити процедуру узгодження нових економічно обґрунтованих тарифів на теплопостачання для населення.

Київенерго вже направила своє обґрунтування в Держінспекцію за цінами, і сподівається отримати відповідь наступного тижня.

"Отримуємо узгодження і тут же відправляємо тарифи на затвердження в КМДА", - сказав Соколовський. Компанія пропонує підвищити тариф на теплову енергію для населення на 82%, або 93 грн, - до 206 грн за Гкал. (зараз - 113 грн). Вартість теплової енергії для інших споживачів пропонується збільшити на 20% - до 364 грн / Гкал. Соколовський припускає, що тарифи піднімуться з 1 травня.

У Держінспекції за цінами нам підтвердили, що вже отримали обґрунтування, і відповідь буде наступного тижня.

Нагадаємо, КМДА підвищила тарифи для населення з 1 лютого, однак їх скасувала прокуратура Києва.

Після цього, 4 березня, Київміськадміністрація скасувала підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги для населення і на комунальні послуги для юридичних осіб.

У свою чергу в. о. голови КМДА Анатолій Голубченко повідомив, що в Києві тарифи на житлово-комунальні послуги для населення зберігатимуться на рівні 2008 року до 1 квітня цього року.



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK