life:) планує до кінця року вдвічі збільшити покриття

life:) планує до кінця року вдвічі збільшити покриття
telefon.com.ua

Про це повідомляє прес-служба оператора.

"У 2009 році, незважаючи на суворі макроекономічні умови на українському ринку, завдяки участі групи Turkcell в українських операціях, які є довгостроковим проектом, ми плануємо вкласти близько 200 млн доларів у наш розвиток", - заявив головний виконавчий директор компанії Тансу Єен.

Згідно з повідомленням, оператор підписав угоду з компанією Huawei Technologies (Китай), яка передбачає, що сторони побудують 3 тис. базових станцій, що підтримують послуги мобільного зв'язку третього покоління у стандарті UMTS (3G).

"Завдяки співпраці з Huawei ми зможемо динамічно збільшити ємність мережі, а також продовжимо готувати нашу мережу до прийдешньої ери 3G", - зазначив Єен.

За даними оператора, на кінець 2008 року кількість його базових станцій складає 7 тис. У 2009 році life:) планує збільшити ємність мережі на 52,2% і далі розширювати своє географічне покриття.

Нагадаємо, у 2008 кількість абонентів life:) збільшилася на 27,3% до 11,2 млн.

2008 рік Астеліт закінчив зі збитками 326,5 млн доларів, збільшивши чистий дохід на 71,4%, або на 182,8 млн доларів до 438,7 млн доларів у порівнянні з 2007.

54,8% акцій Астеліту належить компанії Turkcell (Туреччина), 45,2% - корпорації System Capital Management (Донецьк).

Як повідомлялося, у лютому доходи операторів від надання послуг мобільного стільникового зв'язку зменшилися на 19,6% у порівнянні із січнем з 2,24 млрд до 1,8 млрд гривень.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK