Ъ: Сільпо випустить облігації

Ъ: Сільпо випустить облігації
2buy.ua

Наглядова рада ЗАТ Сільпо рітейл, що входить до складу найбільшого оператора продуктового роздробу Fozzy Group (оборот продуктового роздрібного підрозділу в 2008 р. - 10,2 млрд грн) прийняла рішення провести закрите розміщення іменних процентних забезпечених облігацій серії A на суму 350 млн грн, говориться у повідомленні компанії у системі розкриття інформації ДКЦПФР.

Папери номіналом 1 тис. грн будуть випущені у бездокументарній формі терміном обігу до 24 червня 2018 р. "Розміщення випуску планується провести з 15 травня по 23 червня, викуп буде здійснюватися кількома траншами. Ставка з цінних паперів встановлена у розмірі 25% на весь період звернення, зазначає газета.

Згідно з повідомленням компанії, 100% передбачуваного випуску планує викупити ВАТ Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд Рітейл Капітал, що є членом спостережної ради Сільпо рітейл. Рітейл Партнерс належить ГК Fozzy Group, основним завданням якої є структуризація фінансових потоків всередині групи компаній. Залучені кошти будуть спрямовані на рефінансування кредитів, залучених від ЗАТ Фоззі і ТОВ Фоззі-Фуд, що входять у групу компаній, говориться у повідомленні.

Випуск облігацій для рефінансування боргів усередині групи дозволить мінімізувати її фінансові ризики у майбутньому.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK