Влітку в Україні з'явиться ряд нових авіарейсів

Влітку в Україні з'явиться ряд нових авіарейсів
globalaircraft.org

При цьому він зазначив, що з 29 березня по 24 жовтня цього року буде діяти розклад регулярних рейсів, у відповідності з яким десять українських авіаперевізників будуть виконувати регулярні рейси за 103 міжнародними маршрутами у 45 країн, 39 іноземних авіакомпаній - по 77 маршрутах у 31 країну.

Крім того, п'яти українським авіакомпаніям затверджено розклад на регулярні польоти в межах України з десяти внутрішніх авіаліній.

Давидов також зазначив, що з 29 березня в Україні почала виконувати регулярні рейси британська авіакомпанія ВМІ за маршрутом Лондон - Київ. Очікується, що в травні почне польоти між Кельном і Києвом низькобюджетна німецька компанія Germanwings, у травні почне польоти російська ЮТ Ейр.

Водночас, планується початок польотів за маршрутом Калінінград - Сімферополь російського авіаперевізника KDavia, за маршрутом Тбілісі - Харків - Грузинських авіаліній.

Також, авіакомпанія Міжнародні авіалінії України отримала дозвіл на виконання рейсів Львів - Мілан і Сімферополь - Мюнхен, авіакомпанія Аеросвіт почне виконання рейсів з Києва у Дюссельдорф і зі Львова до Тель-Авіва, а також Київ - Астана.

Одночасно авіакомпанія Донбасаеро почне виконувати новий рейс за маршрутом Київ - Вільнюс.

Під кінець Давидов зазначив, що розклад може змінюватися, оскільки надходять нові заявки на польоти. Зокрема, Державіаадміністрація отримала заявку від грецької компанії на рейс Салоніки - Київ. Ведеться робота з авіакомпанією Air Berlin, що планує створення бази в Києві, додав заступник міністра.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK