Arcelor Mittal Кривий Ріг знизив ціни на металопродукцію

Arcelor Mittal Кривий Ріг знизив ціни на металопродукцію
gazeta.lviv.ua

Як повідомляє компанія, з 1 квітня введено в дію новий прейскурант цін на металопродукцію відповідно до тенденцій ринку металопрокату.

При цьому компанія нагадує, що при відпуску продукції продовжує діяти накопичувальна система знижок. Зокрема, з квітня меткомбінат ввів систему знижок на арматуру в розмірі 0,5-3% до відпускних цін за прейскурантом в залежності від місяця реалізації та обсягу закупленої металопродукції в попередньому місяці.

Раніше в Українській асоціації металотрейдерів (УАМ) скептично поставилися до введення Arcelor Mittal Кривий Ріг накопичувальних знижок, вважаючи це рішення запізнілим, і висловилися за необхідність зниження цін на продукцію, яка відпускається.

"Було б доцільніше НЕ накопичувальні знижки вводити, а знижувати ціни, так як ринок, як і раніше падає", - прокоментував тоді ситуацію президент УАМ Андрій Федосєєв.

Arcelor Mittal Кривий Ріг в січні-березні 2009 року скоротив виробництво готового прокату, за попередніми даними, на 41,7% в порівнянні з аналогічним періодом 2008 року - до 1018 млн тонн, сталі - на 45%, до 1080 млн тонн, чавуну -- на 45,2%, до 963 тис. тонн, агломерату - на 38,3%, до 1767 млн тонн.

ВАТ Arcelor Mittal Кривий Ріг є найбільшим виробником сталевого прокату в Україні, спеціалізується на виробництві довгомірного прокату, зокрема, арматури й катанки.

Основними ринками збуту металопродукції підприємства є регіони Близького Сходу, Європи, Африки, Алжиру, ЄС і Східної Європи.

Корпорація Mittal Steel придбала 93,02% акцій ВАТ Криворіжсталь на відкритому конкурсі 24 жовтня 2005 року за 24,2 млрд гривень при стартовій ціні 10 млрд грн, після чого меткомбінат був перейменований в Mittal Steel Кривий Ріг, пізніше - у Arcelor Mittal Кривий Ріг

 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK