Мобільних операторів зобов'язали повідомляти повну вартість послуг

Мобільних операторів зобов'язали повідомляти повну вартість послуг
mobiset.ru

Про це повідомляє прес-служба НКРЗ.

"Оператори телекомунікацій, які надають послуги рухомого (мобільного) зв'язку, у відповідності з чинним законодавством, повинні забезпечувати інформування споживачів про вартість послуги, яку вони повинні сплатити в разі її замовлення, в повному обсязі (з урахуванням суми збору до Пенсійного фонду України), та надання споживачам вичерпної інформації, необхідної для укладення договорів і додаткових угод до договорів ", - зазначається у повідомленні.

На засіданні 16 квітня НКРЗ було прийнято рішення про видачу 7 ліцензій та анулювання 3 ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України, і по 5 заяв операторів телекомунікацій щодо виділення та переоформлення номерного ресурсу. 

Комісією також затверджений формат переліку кодів IMEI терміналів, які ввезені з-за кордону в установленому порядку, і формат переліку кодів IMEI терміналів, які залишилися в реалізації після 28 березня 2009 року.

Як повідомлялося, з 28 березня в Україні набув чинності новий порядок ввезення та експлуатації мобільних телефонів.

Нові правила передбачають необхідність отримання дозволу Українського державного центру радіочастот (УДЦР) на ввезення мобільних телефонів, а також введення обліку кодів IMEI радіочастотних електронних пристроїв, що експлуатуються в Україні.

 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK