ЛАЗ виграв тендер на поставку 84 автобусів до Македонії

ЛАЗ виграв тендер на поставку 84 автобусів до Македонії
laz.ua

Зокрема, як повідомляється, ЛАЗ виграв тендер на поставку 80 автобусів соло та 4 зчленованих автобусів для потреб громадських перевезень у Скоп'є.

За словами Лобка, 7 грудня відбувся відповідний інтернет-аукціон.

"Аукціон проходив з використанням міжнародної електронної системи проведення тендерів Electronic System for Public Procurement", - зазначив гендиректор City Transport Group.

Варто відзначити, що в тендері брали участь 3 компанії: Solaris Bus & Coach SA (Польща), Zhengzhou Yutong Group Co. Ltd (Китай) і ЛАЗ.

"Найбільш вигідною було визнано пропозицію ЛАЗу", - резюмував Лобко.

За його словами, автобуси ЛАЗу сертифіковані на відповідність вимогам Євро-4, обладнані двигунами DEUTZ, автоматичною коробкою передач, цифровим тахометром і спеціальним устаткуванням - автоматично регульованим пандусом для інвалідних і дитячих колясок.

При цьому, за словами Лобка, у 2010 році ЛАЗ має намір поставити до Македонії 4 зчленованих автобуси і не менше 8 автобусів соло. Решта автобусів будуть поставлені замовнику в 2011 році.

8 грудня повідомлялося, що заступник голови Львівської облдержадміністрації Тарас Федак заявив, що ЛАЗ переміг у тендері на постачання 100 автобусів до Чорногорії. Однак незабаром власники холдингу спростували цю інформацію.

Нагадаємо, 9 листопада ЛАЗ переміг у тендері на поставку Львову 2 автобусів на 4,6 млн грн. Львівський автобусний завод (ЛАЗ) за 10 місяців 2009 року випустив 100 машин (автобусів і тролейбусів).

Як повідомлялося у жовтні, ЛАЗ сподівається на перемогу в ряді тендерів на поставку тролейбусів на ринки Болгарії, Угорщини, Сербії та інших країн.

 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK