Кредитори відклали ухвалення рішення про виділення Греції допомоги - ЗМІ

Кредитори відклали ухвалення рішення про виділення Греції допомоги - ЗМІ
Reuters

Водночас представники ЄС відзначили прогрес,який був досягнутий на нараді завдяки ліберальній позиції міністра фінансівГреції Евангелоса Венізелоса, передає Reuters.

За оцінками газети Financial Times, центральнемісце на переговорах зараз займає питання про скорочення робочих місць удержавному секторі.

Влада Греції вже пішла на підвищення податків,щоб забезпечити скорочення дефіциту бюджету.

Нагадаємо, 19 серпня влада Греції почалаекстрену нараду в режимі конференц-зв'язку з кредиторами. У переговорах берутьучасть міністр фінансів Греції Венізелос, представники Євросоюзу, ЄЦБ і МВФ.

Зазначимо, раніше міжнародні кредитори Греціїнадали владі цієї країни список з 15 заходів зі скорочення бюджетного дефіциту,реалізацію яких необхідно прискорити, щоб Афіни змогли отримати наступнийкредитний транш за програмою фінансової допомоги на 110 млрд євро. Наразікредитори Греції незадоволені реалізацією бюджетних завдань країни.

Грецьке Міністерство фінансів попереджає, щокоштів у скарбниці залишилося до середини жовтня 2011 року. Без наступногокредитного траншу за програмою ЄС-МВФ Афінам майже напевно загрожує дефолт.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK